powered by plenso

Dwars Door De Zilten. Een loopwedstrijd met een geschiedenis en een eigen DNA.

Een loopwedstrijd met een geschiedenis

Dwars Door De Zilten werd voor de eerste keer georganiseerd op 22 mei 1985 (zie foto). Daarmee was het de eerste wedstrijdloop in Roeselare. De loopwedstrijd is gegroeid als initiatief van de sportraad van O.C. Sint-Idesbald. Sommige van de pioniers zijn nog altijd actief binnen de organisatie van de loopwedstrijd.

Schrijf je hier in!

Een loopwedstrijd met een eigen DNA: Samen vooruit bewegen!

Dwars Door De Zilten heeft een eigen en uniek DNA. We staan voor lopen en bewegen, en dat allemaal samen: kinderen, jongeren, volwassenen, medewerkers van O.C. Sint-Idesbald én alle mensen die willen lopen in een gezellige sfeer! We willen bovendien iedereen stimuleren om gezond te leven: bewegen, gezonde voeding en slaap zijn daarin onontbeerlijk.

Deelnemen?

Een wedstrijd met sociaal engagement

DDDZ wil zich sociaal engageren. Daarom gaan alle opbrengsten naar goede doelen. Op die manier draagt iedere loper mee bij een betere samenleving

Meer informatie

OC Sint-Idesbald. Onderwijs en zorg voor kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen

Het Orthopedagogisch Centrum Sint-Idesbald werd opgericht  in 1953. We bieden buitengewoon onderwijs aan een 400-tal kinderen en jongeren met specifieke leernoden. Daarnaast bieden we zorg en ondersteuning aan een 650-tal kinderen, jongeren en volwassenen. We delen onze expertise met het gewoon onderwijs én alle welzijnssectoren. Daarnaast engageren we ons in diverse samenwerkingsverbanden. De hoofdcampus ligt in De Zilten. Diverse werkingen bevinden zich op 11 locaties.

Meer informatie: http://www.sintidesbald.org

Meer informatie